Amenajari gradini

Suntem mesterii gradinilor de vis!

Noi, cei de la Bogardens, suntem dispusi sa iti creem o gradina de poveste acasa si un design natural de vis la firma.

De la idee la plan

Atunci cand v-ati hotarat sa va amenajati gradina, nu trebuie decat sa ne contactati!

O echipa de specialisti Bogardens se va deplasa la dvoastra si va analiza situatia. Vom purta discutii pentru a lamuri aspectele principale: zona pe care se doreste gazon, aspectul final, flori de gradina si copaci sau alte plante decorative, placare sau pavare cu piatra naturala, etc. Se vor face masuratori pentru a se putea stabili un pret pe metru patrat / un pret total.
In planul complet va fi inclusa si instalatia de irigare, daca se opteaza pentru aceasta. Clientii pot alege o instalatie manuala, ceea ce inseamna ca aspersorul trebuie actionat, dar exista si varianta cu aspersor automat, situatie in care nu mai este necesara interventia utilizatorului.
La finalul acestor dezbateri si in urma stabilirii tuturor parametrilor, se vor decide timpul de livrare si de executie.

Amenajari gradini - personalizare

Gazonul poate fi insamantat sau rulou.

Amenajarea curtii se poate face in nenumarate feluri, dar pentru inceput vom enumera cateva optiuni astfel incat sa va alegeti directia care vi se potriveste.
Avantajele gazonului semanat sunt costul initial redus si varietatea de soiuri, iar in cazul gazonului rulou principalele beneficii sunt timpul de montare extrem de scurt, posibilitatea de a-l pune atat iarna cat si vara, si faptul ca la inceput nu necesita atat de multa grija precum gazonul insamantat.
Va doriti flori de gradina sau arbori? Bogardens are pepiniera proprie si poate oferi o gama larga de plante decorative care sa vina in completarea gazonului verde si proaspat.
Nu am uitat de alei sau de casa! Mesterii nostri priceputi pot placa sau pava cu piatra naturala, aducand un plus de personalitate si stil amenajarii gradinii.

Flori de gradina si varietatea din pepiniera!

Pepiniera proprie

Unul din secretele mesterilor nostri este pepiniera de aproximativ 2 hectare, conceputa pentru a veni in intampinarea preferintelor si dorintelor clientilor Bogardens .

Ne-am dorit sa avem solutii pentru fiecare, asa ca putem pune la dispozitie o gama larga de copaci, flori si plante decorative. Dintre arbori, mentionam coniferele (tuia, brad, ienupar, pin), foioasele (artar, mesteacan, plop, platan), dar si berberis. Avem de asemenea magnolie, iasomie, trandafiri si, nu in ultimul rand, pomi fructiferi la ghiveci.

Montaj Profesional Rulouri Gazon

Gazonul - o oaza verde in cativa pasi simpli

De la un teren simplu la un gazon nu e cale lunga, mai ales daca discutam de gazon rulou. Echipa Bogardens incepe cu infrastructura, pentru a realiza sistemul de irigatii. Urmeaza pregatirea suprafetei, procedura care include curatarea terenului, sapare si frezare mecanizata, egalizare si uniformizare sol. Rulourile se descarca mecanizat si se fixeaza pe pozitie - cat mai rapid, dar cu grija, pentru a asigura un aspect uniform. Urmeaza tavalugirea (tasarea), procedura care are ca scop imbunatatirea aderentei la sol si fixarea radacinilor. Se va efectua irigare periodica si abundenta la inceput, fara a permite pamantului sa se usuce complet intre udari. Dupa aproximativ 5 zile, in conditii optime, rulourile sunt fixate iar tunderea se poate face dupa 10 zile. Intretinerea lunara poate fi efectuata de Bogardens sau chiar de beneficiarul gradinii. Operatiunile includ tundere, aplicare de ingrasamant, ierbicidare, etc.

Intretinerea lunara poate fi efectuata de Bogardens sau chiar de beneficiarul gradinii.
Operatiunile includ tundere, aplicare de ingrasamant, ierbicidare, etc.

Sistem irigatii - obligatoriu pentru un gazon frumos

Gazonul si plantele au nevoie de apa pentru a supravietui si a creste, deci cu siguranta nu ne putem baza doar pe ploaie pentru asta. Datorita posibilitatii de a directiona apa acolo unde este nevoie si de a programa udarea gradinii, sistemele de irigatii reprezinta o optiune excelenta atat pentru peisagistica rezidentiala, cat si comerciala si publica, pentru institutii.

Piatra naturala - investitie cu multiple beneficii

Datorita aspectului versatil si durabilitatii excelente, piatra naturala este o alegere inteligenta si inspirata pentru orice gradina. Este insensibila la actiunea ultravioletelor, este usor de transportat si depozitat. Se monteaza, se curata si se intretine fara probleme, asa ca utilizarea pentru decoratiuni exterioare este fireasca.
Varietatea de culori si texturi o fac potrivita pentru orice stil, deci poate fi folosita intr-o multitudine de feluri: pentru alei, suporturi de flori, fatade case, garduri, balcoane, scari, terase, gratar sau fantani arteziene!

Nu te-am convins inca?

Suntem siguri ca imaginile vorbesc de la sine, asa ca te invitam sa vezi cateva fotografii cu Mesterii Bogardens la lucru.

Despre noi

Echipa Bogardens furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

@2018 Bogardens Design SRL. Toate drepturile rezervate

TOP