Avantajale pavarii sau placarii cu piatra naturala

Una din cele mai inteligente investitii pentru amenajarea exterioara o reprezinta piatra naturala decorativa. Datorita aspectului versatil si a durabilitatii excelente, aceasta se potriveste in orice tip de peisaj sau arhitectura. Multitudinea de materiale, culori, grosimi, texturi si forme o fac o alegere excelenta indiferent de stilul dorit: modern, rustic, elegant, shabby chic, minimalist, etc.

Piatra naturala are o durata de viata foarte mare, ceea ce este important mai ales cand vorbim de alei sau pereti exteriori, supusi uzurii si intemperiilor. Este usor de transportat si depozitat, se monteaza, se curata si se intretine usor, ceea ce o face o alegere excelenta pentru decoratiuni exterioare. Vine intr-o mare varietate de culori si texturi, asa ca poate fi integrata cu succes pe orice fel de perete si in toate tipurile de gradini. Este insensibila la actiunea ultravioletelor. Fiind naturala, are un aspect unic, fiecare piesa avand caracteristici speciale care pot da un aer deosebit aleilor, suporturilor de flori, fatadelor caselor, gardurilor, balcoanelor, scarilor, teraselor, chiar si gratarului sau fantanilor arteziene. Practic, pot fi folosite in orice scop doriti, limita este imaginatia fiecaruia!

Piatra de culoare deschisa poate crea iluzia unui spatiu mai mare sau mai luminos, cea inchisa la culoare se potriveste unui stil mai sobru, in acelasi timp aducand o nota de caldura si intimitate, iar aranjamentele in mai multe culori si nuante merg de minune intr-un cadru minimalist. Indiferent de dorintele si preferintele clientilor, se pot gasi solutii.

Poate ca marea varietate poate parea coplesitoare, asa ca va prezentam câteva informatii care sa va ghideze în procesul de achizitionare si montare a pietrei naturale decorative.

Poate ca marea varietate poate parea coplesitoare, asa ca va prezentam mai jos cateva informatii care sa va ghideze in decizii si procesul de achizitionare a pietrei naturale decorative.

Garantia 25m/zi *

Bogardens se deplaseaza in orasul dvoastra cu o echipa de mesteri buni la toate care vor fi cazati acolo tocmai pentru eficienta maxima. Astfel, vom evita timpii pierduti si putem maximaliza eficienta: garantam placarea (vertical: case, garduri, etc). cu piatra naturala a cel putin 25m/zi.

Garantia 50m/zi*

Bogardens se deplaseaza in orasul dvoastra cu o echipa de mesteri care, odata cazati acolo, pot face ca intreg procesul de montare sa fie extrem de eficient. Astfel, timpul de executie se micsoreaza considerabil: garantam pavarea (orizontal: curte, alee, etc) cu piatra naturala a cel putin 50m/zi.

*in conditii meteo favorabile

Comercializam mai multe tipuri de piatra naturala pentru care pretul variaza in functie de grosime si sortiment.

Piatra naturala pentru trafic normal are intre 1 si 3 cm si se preteaza la încarcari pâna la 10 tone.

Piatra naturala pentru trafic greu are între 4 si 7 cm si se preteaza la încarcari pâna la 20 tone.

Pret piatra naturala depozit Roman: 18 lei /mp (fara transport).

Contra cost oferim si transport avantajos in functie de distanta si cantitatea achizitionata.

Montaj:

executam placari si pavari cu piatra naturala cu sau fara piatra clientului
asiguram cazare echipei in Iasi (sau dupa caz alt oras) pentru a obtine un timp de executie rapid

BOGARDENS – Mesteri Lucrari Piatra Naturala

TOP