Peisagistica Spatii Comerciale

Peisagistica Spatii Comerciale

Cand vine vorba de amenajari peisagistice pentru spatii comerciale, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor: pepiniera proprie, sistem logistic dezvoltat, rulouri gazon de calitate, montaj rapid. Noi ne ocupam de peisaj astfel incat dvoastra sa va puteti concentra pe afacere.
P r o i e c t a r e - E x e c u t i e - I n t r e t i n e r e!

Retaileri si unitati comerciale

Lucram cu placere pentru retaileri si unitati comerciale care au nevoie de ajutor in ceea ce priveste peisagistica.
Ne recomanda nu doar portofoliul deja existent, ci si faptul ca avem pepiniera proprie si deci suntem pregatiti oricand pentru comenzi mari de copaci, plante decorative si flori.

sapat automat sant sistem irigatii

Avantaje

Design corect

Un design corect si o amenajare de bun gust adauga valoare proprietatii si face ca cei care o viziteaza sa-si doreasca sa revina. In cazul in care terenul este deja pregatit, echipa Bogardens se poate ocupa de intretinere si de eventuale ajustari care sa puna in valoare intreg ansamblul peisagistic.
Bineinteles, acest lucru include si lucrari de mentenanta care sa pastreze totul in ordine, curat si ingrijit.

Peisaj urban, modern

Un spatiu comercial care este bine incadrat intr-un peisaj urban, modern, dar in acelasi timp linistit, inspira incredere si ajuta la imbunatatirea imaginii companiei.
Crearea si ingrijirea spatiilor verzi de o asemenea amploare poate fi un proces laborios, motiv pentru care o echipa bine pregatita este de un real ajutor.

Montaj gazon

In cazul amenajarii comerciale, lucrarile cele mai des intalnite sunt montajul de gazon rulou, plantarea de flori si alte plante decorative si placarea si pavarea cu piatra naturala.
Daca este necesar, se poate instala si un sistem de irigare gazon, eventual cu pornire automata, pentru a diminua pe cat posibil sarcinile de intretinere.

Pepiniera Proprie

Pepiniera este situată la 4 km de Roman, înspre Bacău, și are o suprafață de aproximativ 2 hectare. Tocmai pentru că oamenii au atât de multe preferințe și idei, ne-am propus să avem soluții pentru fiecare, așadar ne-am ocupat intens de pepinieră și acum putem să venim în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de copaci, flori și plante decorative

Centre comerciale

Toate elementele de amenajare a spatiilor verzi comerciale, combinate armonios, aduc un plus unui simplu teren din apropierea sau din jurul unui centru comercial.
Suntem incantati sa ne aducem contributia in acest sens si sa vedem numarul mare de oameni care se bucura de rezultatul muncii noastre.

Despre noi

Echipa Bogardens furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

@2018 Bogardens Design SRL. Toate drepturile rezervate

TOP