Amenajare peisagistica

Servicii amenajari peisagistice

Cand vine vorba de amenajari gradini, majoritatea oamenilor se simt coplesiti de multitudinea de decizii si alegeri. Pentru a ajunge la un rezultat care sa fie cat mai aproape de visul clientului, echipa Bogardens are proceduri bine stabilite si instrumente care sa vina in sprijinul operatiunilor.

Atunci cand v-ati hotarat sa va amenajati gradina, nu trebuie decat sa ne contactati! O echipa de specialisti Bogardens se va deplasa la dvoastra si va analiza situatia. Vom purta discutii pentru a lamuri aspectele principale: zona pe care se doreste gazon, aspectul final, flori de gradina si copaci sau alte plante decorative, placare sau pavare cu piatra naturala, etc. Se vor face masuratori pentru a se putea stabili un pret pe metru patrat / un pret total.

Lucram cu placere pentru retaileri si unitati comerciale care au nevoie de ajutor in ceea ce priveste peisagistica. Ne recomanda nu doar portofoliul deja existent, ci si faptul ca avem pepiniera proprie si deci suntem pregatiti oricand pentru comenzi mari de copaci, plante decorative si flori.

Atunci cand vine vorba de amenajari institutii, peisagistica trebuie sa se concentreze pe cateva aspecte esentiale: functionalitate, flexibilitate si reactia oamenilor.

Despre noi

Echipa Bogardens furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

@2018 Bogardens Design SRL. Toate drepturile rezervate

TOP