BOGARDENS

Mesteri Lucrari Piatra Naturala

Piatra naturala

Una din cele mai inteligente investitii pentru amenajarea exterioara o reprezinta piatra naturala decorativa. Datorita aspectului versatil si a durabilitatii excelente, aceasta se potriveste in orice tip de peisaj sau arhitectura. Multitudinea de materiale, culori, grosimi, texturi si forme o fac o alegere excelenta indiferent de stilul dorit: modern, rustic, elegant, shabby chic, minimalist, etc.

Piatra de culoare deschisa poate crea iluzia unui spatiu mai mare sau mai luminos, cea inchisa la culoare se potriveste unui stil mai sobru, in acelasi timp aducand o nota de caldura si intimitate, iar aranjamentele in mai multe culori si nuante merg de minune intr-un cadru minimalist. Indiferent de dorintele si preferintele clientilor, se pot gasi solutii.

Garantia "25 mp/zi"

Bogardens se deplaseaza in orasul dvoastra cu o echipa de mesteri buni la toate care vor fi cazati acolo tocmai pentru eficienta maxima. Astfel, vom evita timpii pierduti si putem maximaliza eficienta: garantam placarea (vertical: case, garduri, etc). cu piatra naturala a cel putin 25m/zi.
*in conditii meteo favorabile

Garantia "50 mp/zi"

Bogardens se deplaseaza in orasul dvoastra cu o echipa de mesteri care, odata cazati acolo, pot face ca intreg procesul de montare sa fie extrem de eficient. Astfel, timpul de executie se micsoreaza considerabil: garantam pavarea (orizontal: curte, alee, etc) cu piatra naturala a cel putin 50m/zi.
*in conditii meteo favorabile

Tipuri de piatra naturala disponibile prin Bogardens:

Piatra naturala pentru trafic normal are intre 1 si 3 cm si se preteaza la încarcari pâna la 10 tone.
Piatra naturala pentru trafic greu are între 4 si 7 cm si se preteaza la încarcari pâna la 20 tone.
Pret piatra naturala depozit Roman: 18 lei /mp (fara transport).

Transport

Contra cost oferim si transport avantajos in functie de distanta si cantitatea achizitionata.

Montaj

Executam placari si pavari cu piatra naturala cu sau fara piatra clientului

Asiguram cazare echipei in Iasi (sau dupa caz alt oras) pentru a obtine un timp de executie rapid

Despre noi

Echipa Bogardens furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

@2018 Bogardens Design SRL. Toate drepturile rezervate

TOP