Sisteme de irigare

Instalarea unui sistem de irigatii este o solutie buna fiindca vine la pachet cu o multitudine de beneficii.
Cititi mai departe pentru a afla care sunt situatiile in care aveti nevoie de un sistem de irigare.

Cititi mai departe pentru a afla care sunt situatiile in care aveti nevoie de un sistem de irigare, care sunt avantajele si cum va dati seama daca este folosit corespunzator.

De ce irigatii?

Gazonul si plantele au nevoie de apa pentru a supravietui si a creste, deci cu siguranta nu ne putem baza doar pe ploaie pentru asta.
Datorita posibilitatii de a directiona apa acolo unde este nevoie si de a programa udarea gradinii, sistemele de irigatii reprezinta o optiune excelenta atat pentru peisagistica rezidentiala, cat si comerciala si publica, pentru institutii.

Principalele economii pe care le veti face daca va decideti sa instalati sisteme de irigatii sunt:

Economie de bani

Beneficiile in urma montarii unui sistem de irigatii depasesc costul initial pentru echipamente si manopera de instalare, si veti descoperi ca amortizarea costurilor se face mult mai repede decat va asteptati.

Economie de timp

O gradina, chiar daca este mica si mai ales daca este mare, are nevoie de ceva timp pentru a fi udata. Sistemele de irigatii functioneaza fara sa necesite interventii din partea omului (mai ales daca optati pentru unele automate, programabile). Ganditi-va ca sunt situatii in care terenul trebuie “inundat” sau trebuie udat de mai multe ori pe zi! Cu un sistem de irigatie, veti avea timp sa faceti alte lucruri in timp ce iarba si plantele primesc apa de care au nevoie.

Economie de apa.

Atunci cand sistemul este montat corect pentru a ajunge in toate zonele esentiale, veti constata cu incantare ca veti reduce semnificativ consumul de apa, comparativ cu udarea cu un furtun sau o instalatie mobila de irigare.

Pentru a decide daca aveti intr-adevar nevoie de un sistem de irigatie, sau daca se preteaza la luati in considerare urmatoarele:

01

Tipul de sol

Uunele absorb mai multa apa/ se dreneaza mai greu decat altele.

02

Tipul de iarba

Unele soiuri au nevoie de mai multa apa / au nevoie de apa mai des decat altele.

03

Suprafata vizata si accesul la plantele decorative

04

Infrastructura

daca exista tevi, cabluri subterane, etc

Echipa Bogardens va poate ajuta nu doar cu recomandari de instalatii de irigatie si montaj, cat si cu stabilirea unui program de udare personalizat pentru plantele si terenul pe care le aveti.

Despre noi

Echipa Bogardens furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

@2018 Bogardens Design SRL. Toate drepturile rezervate

TOP