Bogardens amanajari peisagistice gradini institutii

Amenajări peisagistice grădini instituții

Bogardens se angajeaza sa efectueze lucrari la inaltimea asteptarilor, indiferent de scopul spatiului verde aferent unei institutii. Fie ca are un rol decorativ sau practic, spatial public trebuie sa atraga, sa inspire si sa ramana intiparit in mintea celor care il viziteaza.

Amenajări instituții

In primul rand, prestanta institutiilor trebuie sa se regaseasca si in ceea ce priveste peisagistica ce le inconjoara. Arhitectura spatiilor verzi trebuie sa fie in accord cu planul de urbanism.

Desi toate acestea sunt criterii importante si in cazul amenajarilor de alt tip, atunci cand vine vorba de spatii verzi institutii, aceste aspecte conteaza mai mult decat in cazul celor rezidentiale sau comerciale.

Bogardens amenajari institutii

Obiective principale

Bogardens amenajari institutii

Funcționalitatea

Oricat de extravaganta sau austere ar fi o amenajare in jurul unei institutii, daca aceasta nu este functionala isi pierde din valoare.

Oamenii trebuie sa se poata simti relaxati si trebuie sa ramana cu o impresie placuta.

Accesul la cladire trebuie sa fie facil si usor vizibil. Plantele, florile, bancutele si altele asemenea trebuie sa nu incurce in nici un fel traficul sau privirea.

Acest spatiu public trebuie sa deserveasca mai multe functii, asa ca este de importanta maxima stabilirea scopului si crearea peisajului care sa ii corespunda perfect.

Bogardens amenajari institutii

Flexibilitatea

Spatiul verde din jurul unei institutii trebuie sa fie bine gandit deoarece, in mod ideal, n-ar trebui schimbat prea des. Aceasta abordare ajuta la identitate si personalitate si face ca peisajul respectiv sa fie usor recognoscibil.

Tocmai din acest motiv, flexibilitatea se construieste pe o baza buna (cum ar fi un gazon de calitate, proaspat, verde) si detaliile de genul plantelor si arborilor vin doar sa completeze subtil, facand ca schimbarea lor (in cazul in care este necesar) sa fie usoara si sa nu aiba un impact major asupra functionalitatii.

Bogardens amenajari institutii

Reacția oamenilor

Fara oameni, spatiul nu prea are insemnatate. Amenajarea trebuie sa trezeasca emotii, reactii si apreciere, insa fara sa copleseasca.

Ideea este ca fiecare om, indiferent de personalitate, de scopul vizitei, etc, trebuie sa se regaseasca in peisagistica respectiva, motiv pentru care aceasta din urma trebuie sa fie extraordinar de bine gandita.

Ce spun clienții

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur doloremque earum eius error est explicabo ipsum nobis non quis vel.

Profesioniști din toate punctele de vedere! Recomand!

ep

Elena P.

Solutii personalizate, profesionalism! Am fost incantat de servicii si de seriozitate.

dm

dej mihai

Gazon rulou de calitate. L-au montat repede si bine !

vm

veronica moldovanu

O firma serioasa și prompta, tot timpul deschisa la nou la dispoziția clienților!! Recomand

mo

marian oprea

Vrei și tu o grădină perfectă?

Intră în legătură cu noi. Echipa noastră este pregătită pentru orice proiect.

Ultimele noutăți din blog

intră pe blog

Un gazon proaspăt este întotdeauna frumos. Indiferent dacă este gazon însămânțat sau rulouri, la început arată mereu bine, dar are nevoie de grijă și întreținere pentru a-și păstra...

Bolile gazonului cele mai uzuale provocate fie de anumite condiții de temperatură sau umiditate, fie de ciuperci sau bacterii, îi afectează nu doar aspectul, ci și sănătatea.

Tratament pomi fructiferi in repaus vegetativ, iarna

Doar pentru că plantele sunt în repaus, nu înseamnă că și noi trebuie să fim la fel. În pomicultură, efectuarea tratamentelor de toamnă și iarnă reprezintă o condiție obligatorie p...

Te-ar putea interesa și...

Pepiniera Bogardens

Pepiniera

descopera
Peisagistica Bogardens

Peisagistica

descopera
Sisteme irigatii Bogardens

Sisteme de irigatii

descopera