Proiecte Bogardens

Proiecte Bogardes

Va putem ajuta cu orice in proiect in domeniul landscaping cu sau fara montaj.

Montaj si pregatire teren incluse.

Peste 1000m2 de gazon montat în fiecare zi.

Echipă numeroasă cu experiență de peste 5 ani.

Durata scurtă de execuție a lucrarilor.

Utilaje profesionale atent întreținute.

Garanție pentru toate serviciile oferite.

De la idee la proiect finalizat

Atunci cand v-ati hotarat sa va demarati un proiect peisagistic, nu trebuie decat sa ne contactati! O echipa de specialisti Bogardens se va deplasa la dumneavoastra si va analiza situatia.

Proiecte Gazon Rulou

Luând în considerare necesitățile și preferințele dumneavoastră, și în funcție de toleranța la călcare, rezistența la umbră/secetă/boli, durata de viață și finețea foliajului, puteți opta pentru una din cele trei variante de gazoane disponibile: peluză, sport și termorezistent.

Proiecte sisteme irigatii

Datorita posibilitatii de a directiona apa acolo unde este nevoie si de a programa udarea gradinii, sistemele de irigatii reprezinta o optiune excelenta atat pentru peisagistica rezidentiala, cat si comerciala si publica, pentru institutii.

Proiecte lucrari piatra naturala

Una din cele mai inteligente investitii pentru amenajarea exterioara o reprezinta piatra naturala decorativa. Datorita aspectului versatil si a durabilitatii excelente, aceasta se potriveste in orice tip de peisaj sau arhitectura.

Proiecte mentenana cladiri

Constructiile mari si sediile impunatoare au nevoi speciale in ceea ce priveste curatenia, si ideala ar fi angajarea unei echipe care sa se ocupe de aceste sarcini si care sa faca mentenanta cladiri si curatenie profesionala pe care va puteti baza.

Proiecte Amenajari

Echipa Bogardens furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

Vrei și tu o grădină perfectă?

Intră în legătură cu noi. Echipa noastră este pregătită pentru orice proiect.

Ultimele noutăți din blog

intră pe blog

Costul unei lucrari de peisagistica poate fi influentat de o varietate de factori.

Gazonul de trifoi, alternativa gazonului clasic?

Frumusețea unui gazon este influențată de trei factori: desime, uniformitate și culoare. Cu toții ne dorim un gazon sănătos și mereu verde. Dar este acest lucru posibil și cu alte...

Gazonul prin însămânțare poate fi considerat mai rezistent și mai avantajos ca preț, însă pentru a ajunge la rezultatul dorit este nevoie de mai mult timp și cunoștințe sau o docum...

Te-ar putea interesa și...

Pepiniera Bogardens

Pepiniera

descopera
Peisagistica Bogardens

Peisagistica

descopera
Sisteme irigatii Bogardens

Sisteme de irigatii

descopera