Bogardens amanajari peisagistice

Amenajări peisagistice

Cand vine vorba de amenajari gradini, majoritatea oamenilor se simt coplesiti de multitudinea de decizii si alegeri. Pentru a ajunge la un rezultat care sa fie cat mai aproape de visul clientului, echipa Bogardens are proceduri bine stabilite si instrumente care sa vina in sprijinul operatiunilor.

contactează-ne

Servicii Bogardens amenajari peisagistice

Bogardens Amenajari peisagistice gradini

Amenajări grădini

Atunci cand v-ati hotarat sa va amenajati gradina, nu trebuie decat sa ne contactati! O echipa de specialisti Bogardens se va deplasa la dvoastra si va analiza situatia.

Vom purta discutii pentru a lamuri aspectele principale: zona pe care se doreste gazon, aspectul final, flori de gradina si copaci sau alte plante decorative, placare sau pavare cu piatra naturala, etc. Se vor face masuratori pentru a se putea stabili un pret pe metru patrat / un pret total.

află mai multe

Amenajări comerciale

Lucram cu placere pentru retaileri si unitati comerciale care au nevoie de ajutor in ceea ce priveste peisagistica. Ne recomanda nu doar portofoliul deja existent, ci si faptul ca avem pepiniera proprie si deci suntem pregatiti oricand pentru comenzi mari de copaci, plante decorative si flori.

află mai multe
Bogardens Amenajari peisagistice comerciale
Bogardens Amenajari peisagistice institutii

Amenajări instituții

Atunci cand vine vorba de amenajari institutii, peisagistica trebuie sa se concentreze pe cateva aspecte esentiale: functionalitate, flexibilitate si reactia oamenilor.

află mai multe

Ce spun clienții

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur doloremque earum eius error est explicabo ipsum nobis non quis vel.

Profesioniști din toate punctele de vedere! Recomand!

ep

Elena P.

Solutii personalizate, profesionalism! Am fost incantat de servicii si de seriozitate.

dm

dej mihai

Gazon rulou de calitate. L-au montat repede si bine !

vm

veronica moldovanu

O firma serioasa și prompta, tot timpul deschisa la nou la dispoziția clienților!! Recomand

mo

marian oprea

Vrei și tu o grădină perfectă?

Intră în legătură cu noi. Echipa noastră este pregătită pentru orice proiect.

Ultimele noutăți din blog

intră pe blog

Un gazon proaspăt este întotdeauna frumos. Indiferent dacă este gazon însămânțat sau rulouri, la început arată mereu bine, dar are nevoie de grijă și întreținere pentru a-și păstra...

Bolile gazonului cele mai uzuale provocate fie de anumite condiții de temperatură sau umiditate, fie de ciuperci sau bacterii, îi afectează nu doar aspectul, ci și sănătatea.

Tratament pomi fructiferi in repaus vegetativ, iarna

Doar pentru că plantele sunt în repaus, nu înseamnă că și noi trebuie să fim la fel. În pomicultură, efectuarea tratamentelor de toamnă și iarnă reprezintă o condiție obligatorie p...

Te-ar putea interesa și...

Pepiniera Bogardens

Pepiniera

descopera
Peisagistica Bogardens

Peisagistica

descopera
Sisteme irigatii Bogardens

Sisteme de irigatii

descopera