Bogardens amenajari spatii comerciale

Amenajări spații comerciale

Bogardens se angajeaza sa efectueze lucrari la inaltimea asteptarilor, indiferent de scopul spatiului verde aferent unei institutii. Fie ca are un rol decorativ sau practic, spatial public trebuie sa atraga, sa inspire si sa ramana intiparit in mintea celor care il viziteaza.

Peisagistică spații comerciale

Cand vine vorba de amenajari peisagistice pentru spatii comerciale, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor: pepiniera proprie, sistem logistic dezvoltat, rulouri gazon de calitate, montaj rapid. Noi ne ocupam de peisaj astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra pe afacere.

Retaileri și unități comerciale

Lucram cu placere pentru retaileri si unitati comerciale care au nevoie de ajutor in ceea ce priveste peisagistica.

Ne recomanda nu doar portofoliul deja existent, ci si faptul ca avem pepiniera proprie si deci suntem pregatiti oricand pentru comenzi mari de copaci, plante decorative si flori.

Avantajele Bogardens

Bogardens amenajare peisagistica spatii comerciale

Peisaj urban, modern

Un spatiu comercial care este bine incadrat intr-un peisaj urban, modern, dar in acelasi timp linistit, inspira incredere si ajuta la imbunatatirea imaginii companiei.

Crearea si ingrijirea spatiilor verzi de o asemenea amploare poate fi un proces laborios, motiv pentru care o echipa bine pregatita este de un real ajutor.

Bogardens amenajare peisagistica spatii comerciale montaj gazon

Design corect

Un design corect si o amenajare de bun gust adauga valoare proprietatii si face ca cei care o viziteaza sa-si doreasca sa revina.

In cazul in care terenul este deja pregatit, echipa Bogardens se poate ocupa de intretinere si de eventuale ajustari care sa puna in valoare intreg ansamblul peisagistic.

Bineinteles, acest lucru include si lucrari de mentenanta care sa pastreze totul in ordine, curat si ingrijit.

Bogardens amenajare peisagistica spatii comerciale montaj gazon

Montaj gazon

In cazul amenajarii comerciale, lucrarile cele mai des intalnite sunt montajul de gazon rulou, plantarea de flori si alte plante decorative si placarea si pavarea cu piatra naturala.

Daca este necesar, se poate instala si un sistem de irigare gazon, eventual cu pornire automata, pentru a diminua pe cat posibil sarcinile de intretinere.

Pepiniera Bogardens

secretul meșterilor noștri

Tocmai pentru că oamenii au atât de multe preferințe și idei, ne-am propus să avem soluții pentru fiecare.

Așadar ne-am ocupat intens de pepinieră și acum putem să venim în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de copaci, flori și plante decorative.

Pepiniera Bogardens
Pepiniera Bogardens
Pepiniera Bogardens
Bogardens - Amenajari spatii comerciale

Centre comerciale

Toate elementele de amenajare a spatiilor verzi comerciale, combinate armonios, aduc un plus unui simplu teren din apropierea sau din jurul unui centru comercial

Suntem incantati sa ne aducem contributia in acest sens si sa vedem numarul mare de oameni care se bucura de rezultatul muncii noastre.

Ce spun clienții

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur doloremque earum eius error est explicabo ipsum nobis non quis vel.

Profesioniști din toate punctele de vedere! Recomand!

ep

Elena P.

Solutii personalizate, profesionalism! Am fost incantat de servicii si de seriozitate.

dm

dej mihai

Gazon rulou de calitate. L-au montat repede si bine !

vm

veronica moldovanu

O firma serioasa și prompta, tot timpul deschisa la nou la dispoziția clienților!! Recomand

mo

marian oprea

Vrei și tu o grădină perfectă?

Intră în legătură cu noi. Echipa noastră este pregătită pentru orice proiect.

Ultimele noutăți din blog

intră pe blog

Costul unei lucrari de peisagistica poate fi influentat de o varietate de factori.

Gazonul de trifoi, alternativa gazonului clasic?

Frumusețea unui gazon este influențată de trei factori: desime, uniformitate și culoare. Cu toții ne dorim un gazon sănătos și mereu verde. Dar este acest lucru posibil și cu alte...

Gazonul prin însămânțare poate fi considerat mai rezistent și mai avantajos ca preț, însă pentru a ajunge la rezultatul dorit este nevoie de mai mult timp și cunoștințe sau o docum...

Te-ar putea interesa și...

Pepiniera Bogardens

Pepiniera

descopera
Peisagistica Bogardens

Peisagistica

descopera
Sisteme irigatii Bogardens

Sisteme de irigatii

descopera