Trandafiri
Trandafiri />
Trandafiri />

Trandafiri

Descriere produs

Trandafirii au fost dintotdeauna apreciați și sunt foarte des întâlniți, multe persoane dorindu-și această plantă în grădină sau chiar în apartament, la ghiveci.
Trandafirii sunt arbuști, și pot fi erecți sau cățărători în funcție de specie, având înălțimea între 0.5 și 4 metri. Tulpinile au ghimpi, frunzele pot fi mate sau lucioase și florile pot fi solitare sau grupate, în diverse culori, mărimi, forme, mirosuri, etc. Fructele trandafirilor sunt măceșele, folosite pentru ceai, gem sau sirop.
Trandafirii preferă lumina și temperaturile între 18-24°C ziua și 16-18°C noaptea în anotimpul cald. În ceea ce privește perioada de repaos, temperaturile ideale ar fi între 2-4°C, ceea ce înseamnă că adesea sunt ținuți în sere iarna. Atât excesul de apă cât și seceta sunt nefavorabile.
Trandafirii preferă solurile ușoare și fertile, și de cele mai multe ori este necesară fertilizarea periodică.
Ai nevoie de ajutor?

îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Ce spun clienții

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur doloremque earum eius error est explicabo ipsum nobis non quis vel.

Profesioniști din toate punctele de vedere! Recomand!

ep

Elena P.

Solutii personalizate, profesionalism! Am fost incantat de servicii si de seriozitate.

dm

dej mihai

Gazon rulou de calitate. L-au montat repede si bine !

vm

veronica moldovanu

O firma serioasa și prompta, tot timpul deschisa la nou la dispoziția clienților!! Recomand

mo

marian oprea

Ultimele noutăți din blog

intră pe blog

Un gazon proaspăt este întotdeauna frumos. Indiferent dacă este gazon însămânțat sau rulouri, la început arată mereu bine, dar are nevoie de grijă și întreținere pentru a-și păstra...

Bolile gazonului cele mai uzuale provocate fie de anumite condiții de temperatură sau umiditate, fie de ciuperci sau bacterii, îi afectează nu doar aspectul, ci și sănătatea.

Tratament pomi fructiferi in repaus vegetativ, iarna

Doar pentru că plantele sunt în repaus, nu înseamnă că și noi trebuie să fim la fel. În pomicultură, efectuarea tratamentelor de toamnă și iarnă reprezintă o condiție obligatorie p...

Te-ar putea interesa și...

Pepiniera Bogardens

Pepiniera

descopera
Peisagistica Bogardens

Peisagistica

descopera
Sisteme irigatii Bogardens

Sisteme de irigatii

descopera