Gazon Rulou Premium
Rulouri Gazon in
Iasi, Neamt si Bacau

O oază de verde fraged, aproape peste noapte! Pret Rulouri Gazon, Gazon Rulou premium cu rezistenta sporita si montaj si pregatire teren incluse.

Meșteri in montaj Rulouri Gazon si Sisteme de irigatii

Vă prezentăm pașii pe care îi vom parcurge împreună pentru a ajunge la rezultatul dorit, cât și câteva recomandări și sfaturi.

Primul pas

Ne intalnim

Totul începe cu o vizită în cadrul căreia vom purta discuții în scopul lămuririi aspectelor care vă interesează:
- zona pe care doriți să puneți gazon rulou
- aspectul final
- detalii referitoare la eventualele plante, flori din Pepiniera Proprie sau pietre decorative, etc.
Tot atunci vom face măsurători în urma cărora vom putea stabili un preț pentru rulouri gazon pe metru pătrat , sumă care include și pregătirea terenului. Trebuie avut în vedere faptul că se ia o marjă de eroare din cauza anumitor pierderi (aproximativ 5%) ce intervin în mod inevitabil din cauza formei neregulate a terenului (dacă este cazul) sau a unghiurilor și zonelor pentru care se vor efectua tăieturi în rulouri. Din prețul total se va plăti un avans, care poate varia între 5% și 20%.

În general, în cadrul acestui prim pas se va concepe un plan complet pentru cazul în care se dorește, pe lângă gazon rulou, și plantarea de flori sau plante, astfel încât să fie acoperite toate detaliile necesare pentru a avea o imagine de ansamblu a lucrării.

TOP