Gazon Rulou Iasi si Montaj Rulouri Gazon Iasi

Montaj Rapid Rulouri Gazon Iasi pentru o oaza de verde in aceeasi zi!

Gazonul este cea mai simplă și mai frumoasă modalitate de a înfrumuseța un teren, fie că vorbim de o grădină sau de un spațiu din jurul unui centru comercial sau al unei instituții. Gazonul rulou a devenit extrem de apreciat deoarece necesită puțin timp pentru montaj și poate fi călcat mai repede decât gazonul însămânțat.

De la idee la plan

Dacă vă doriți servicii de calitate pentru montaj rulouri gazon, nu trebuie decât să apelați la Bogardens!

Meșterii noștri au experiență și pot duce la bun sfârșit o gamă largă de proiecte. Avem și pepinieră proprie și executăm inclusiv lucrări cu piatră naturală, astfel încât să vă puteți bucura de un pachet complet de servicii de calitate. Plantele (flori), arbuștii și arborii (conifere, foioase) pe care îi avem în pepinieră asigură o gamă largă de opțiuni, astfel încât să vă puteți personalize spațiul verde după preferințe.

Rulourile de gazon sunt o soluție la îndemână, având numeroase avantaje. Faptul că pot fi montate atât iarna cât și vara reprezintă un plus. De asemenea, nu necesită foarte multă grijă, prin comparație cu gazonul însămânțat.

Pregatire Teren

Este important de menționat că pentru a obține un aspect final plăcut sunt necesare pregătirea terenului, săparea și frezarea, egalizarea și uniformizarea solului.
Toate acestea sunt necesare pentru a porni de la o bază bună, fără resturi de vegetație sau buruieni, fără bolovani sau alte imperfecțiuni care ar strica aspectul general al gazonului. Echipa Bogardens efectuează lucrările de pregătire a terenului cu mijloace mecanice, într-un timp scurt și într-un mod cât mai eficient.

Gazon Rulou calitate Premium proaspat recoltat

Descarcare rapida, mecanizata Rulouri Gazon

Gazonul rulou ajunge la destinație în ziua montajului, se descarcă mecanizat și este pus pe poziție rapid. Apoi este tăvălugit și irigat din abundență, urmând ca peste 5 zile să poată fi călcat. La 10 zile se poate începe tunderea. Simplu, nu? Tocmai de aceea considerăm că investiția într-un gazon rulou este una înțeleaptă!

Flori de gradina si varietatea din pepiniera!

Pepiniera proprie

Unul din secretele mesterilor nostri este pepiniera de aproximativ 2 hectare, conceputa pentru a veni in intampinarea preferintelor si dorintelor clientilor Bogardens .

Ne-am dorit sa avem solutii pentru fiecare, asa ca putem pune la dispozitie o gama larga de copaci, flori si plante decorative. Dintre arbori, mentionam coniferele (tuia, brad, ienupar, pin), foioasele (artar, mesteacan, plop, platan), dar si berberis. Avem de asemenea magnolie, iasomie, trandafiri si, nu in ultimul rand, pomi fructiferi la ghiveci.

Montaj Profesional Rulouri Gazon

Gazonul - o oaza verde in cativa pasi simpli

De la un teren simplu la un gazon nu e cale lunga, mai ales daca discutam de gazon rulou. Echipa Bogardens incepe cu infrastructura, pentru a realiza sistemul de irigatii. Urmeaza pregatirea suprafetei, procedura care include curatarea terenului, sapare si frezare mecanizata, egalizare si uniformizare sol. Rulourile se descarca mecanizat si se fixeaza pe pozitie - cat mai rapid, dar cu grija, pentru a asigura un aspect uniform. Urmeaza tavalugirea (tasarea), procedura care are ca scop imbunatatirea aderentei la sol si fixarea radacinilor. Se va efectua irigare periodica si abundenta la inceput, fara a permite pamantului sa se usuce complet intre udari. Dupa aproximativ 5 zile, in conditii optime, rulourile sunt fixate iar tunderea se poate face dupa 10 zile. Intretinerea lunara poate fi efectuata de Bogardens sau chiar de beneficiarul gradinii. Operatiunile includ tundere, aplicare de ingrasamant, ierbicidare, etc.

Intretinerea lunara poate fi efectuata de Bogardens sau chiar de beneficiarul gradinii.
Operatiunile includ tundere, aplicare de ingrasamant, ierbicidare, etc.

Sistem irigatii - obligatoriu pentru un gazon frumos

Gazonul si plantele au nevoie de apa pentru a supravietui si a creste, deci cu siguranta nu ne putem baza doar pe ploaie pentru asta. Datorita posibilitatii de a directiona apa acolo unde este nevoie si de a programa udarea gradinii, sistemele de irigatii reprezinta o optiune excelenta atat pentru peisagistica rezidentiala, cat si comerciala si publica, pentru institutii.

Nu te-am convins inca?

Suntem siguri ca imaginile vorbesc de la sine, asa ca te invitam sa vezi cateva fotografii cu Mesterii Bogardens la lucru.

TOP